Autóját és utasait Horvátországból eljuttatjuk oda ahova szeretné!

Trélerrel a legrövidebb időn belül Horvátországból haza juttatjuk autóját

Hívjon, azonnal indulunk!

+3670 502 3338

Helyismerettel, szaktudással, speciális autómentővel dolgozunk.

Autómentés Horvátország: leggyorsabban érkezünk, a határtól 40 Km-ről indulunk. Emiatt nagyon rövid idő alatt megérkezünk a balesetes, vagy lerobban autóhoz. Ha bajban van az ember, nagyon fontos hogy gyorsan érkezzen a segítség. Az sem okoz problémát, ha az egész családot haza kell hozni! A nagy, kényelmes, klímás terepjáró 3,5 tonnát vontathat tehát az sem akadály, ha egy kisbuszt kell szállítani.Ha a baj a nyaralás megkezdése előtt történt akkor tudunk biztosítani csereautót amivel folytatni lehet az utat az Adria felé. Számos helyi autószervizzel van kapcsolatunk, ezért van lehetőségünk ajánlani megfelelő szakembert aki megbízható. Bármilyen kérdése van keressen minket telefonon nagyon szívesen válaszolunk.
24 órában állunk rendelkezésére.

Horvátországi autómentéssel kapcsolatos szolgáltatások

Autómentés

Horvátországban, vagy külföldön bajbajutott autósok mentése. Út mellett rekedt, balesetet szenvedett, műszaki hibás autók mentése, haszaszállítása. Legközelebbi szervizbe juttatása.

Segélyszolgálat

Sok esetben a műszaki hibák helyben megoldása, gyors hibafeltárás, akkumulátor csere, zárlatfelderítés és hibakód olvasással/törléssel elhárítható hibák esetén.

Csereautó

Igény esetén csereautót biztosítunk, hogy nyaralását folytatni tudja, míg autóját a legközelebbi, vagy az Ön által megjelölt szervizbe juttatjuk.

Autómentő szolgáltatásunk egész Horvátország területén elérhető

Az itt felsorolt városokból és területekről végeztünk autómentést, az összes jármű és az utasaik is hazajutottak. Zagreb, Zágráb belvárosból, Karlovac autópálya, Vukova Gorica autószerviz, Bosiljevo benzinkútról, Delnice parkoló, Fiume tengerpart, Pula városközpont, Rovinj város, Poreč parti út, Portorož városból, Krk szigetről, Lošinj kompról, Rabról, Zadarból a városhatár mellől, a Vir sziget legszebb részéről, a Biograd Lidl parkolóból, Vodice környékéről a bevezető mellől, a Šibenik kilátótól, Primošten félszigetről, Split central, Omiš folyópart mellől, Makarska riviéra, a Gradac faluból, Orebić kikötő perkolójából, Dubrovnik óvárosból, Korčula múzeum mellől, Brod autószerelőtől, Osijek városhatár, E65 autópálya és E71, E70 autópályákról.

Vélemények

Műszaki hiba

Lerobbantunk Orebić-ben, a helyi szerelő nem tudta megjavítani az autónkat. Hívtuk Lászlót, aki azonnal indult és reggelre mire el kellett hagyni a szállást addigra fel volt rakva a kocsink és elindultunk haza. Az utazás nyugodt és biztonságos volt az egész családnak. Köszönjük a gyors segítséget!

H. Anna
Esztergom

Baleset

Omiš-ba ért minket baleset a nyaralásunk első napján és annyira összetört az autónk, hogy nem tudtuk használni. Lacinak szóltunk, aki rögtön elindult és hozott nekünk egy csereautót az autónkat pedig elvitte. Egész héten buliztunk és mire hazaértünk kész volt a kocsink. Nem hittem volna hogy van ilyen.
Köszi Laci!!!!

K. Zénó
Biatorbágy

Váltóhiba

Minden bajunkat megoldotta. váltóhibás autónkat és minket is haza juttatott. kellemes körülmények között. Köszönöm!

R. Barna
Szeged

Korábbi autómentések Horvátországból


© 1992 - 2022 Kraftwagen Team Minden jog fenntartva!Adószám: 55400613-1-22
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...