Autómentő Pécs

automentes-4
Nagy valószínűséggel nincs olyan ember, aki az autómentő szót még soha nem hallotta. Mint ahogyan a bajba jutott, sérült, egészség-károsodott embereknek sürgős esetben szüksége lehet mentőre, hogy mielőbb kórházba juthasson, az autóknak, motoroknak, egyéb járműveknek ugyanígy szüksége lehet mentőre.

Ez, a járművek számára biztosított szolgáltatást nyújtó vállalkozás az autómentő.

Mielőtt a mikor kell és miért kérdésekbe bele mennénk, el kell mondjuk, hogy autómentőből sem egy létezik. Miután ez egy igen nagy felelősséggel bíró munka, nem biztos, hogy mindenki profi módon tud eleget tenni az elvárásoknak. És itt nem csupán az ügyfelek elvárásáról beszélek, hanem a szakma elvárásairól is. Önök ránk bízzák féltett értékeiket, és mi felelősséggel tartozunk mind önöknek, mind a saját szakmaiságunknak azzal, hogy ezeket a ránk bízott értékeket a legnagyobb odafigyeléssel, a legszínvonalasabb szolgáltatás nyújtásával kezeljük. Ezzel hálálva meg azt a bizalmat, amit Önök megrendeléskor belénk fektettek.

Nos, akkor a továbbiakban nézzük meg, hogy milyen esetekben van szükség az autómentő szolgáltatásaira?
 • Mindenkinek elsőként az jut eszébe, hogy az autóval való közlekedés alkalmával mindenkit érhet baleset. Összeütközhet több autó, besodródhatunk egy árokba, nekiütközhetünk egy fának, vagy útszéli kerítésnek. Ez még így leírva is szörnyen hangzik, de sajnos csak egy híradó végig nézésekor találkozhatunk számos ilyen esettel nap, mint nap.
 • Időjárási szélsőségekbe ütközhetünk. Például akkora hó esett, hogy elakadunk benne.
 • Az sem lehetetlen, hogy távol az otthonunktól egyszer csak azt mondja az autónk, hogy nem hajlandó tovább menni. Ez ugye lehet menet közben, vagy a haza induláskor. Bizony az, ami elektronikával működik, ott fennáll a meghibásodás veszélye.
 • Előfordulhat az is, hogy külföldről szeretne valaki járásképtelen autót behozni.

A teljesség igénye nélküli felsorolásból is látszik, hogy elég sok esetben fordul elő, hogy a magunk erejéből nem tudjuk autónkat hazavinni, mindenképpen segítséget kell hívni. Ekkor jövünk mi a képbe. Most már tudjuk, hogy mikor következhet be az a helyzet, amikor kérve-kéretlenül az autómentő mindenkinek eszébe jut.

A továbbiakban nézzük meg, hogy mire van szükség ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbb szolgáltatót, és honnan hívjuk a segítséget?

Ahhoz, hogy a legjobb minőséget kapja valaki a pénzéért, a szolgáltatónak az alábbiakkal kell rendelkezni:
 • Profi, képzett szakembergárda ( mind vezetésben, mind szerelésben jártas )
 • Megfelelő minőségű szállítóeszközökkel rendelkezik
 • Széles körű szolgáltatást nyújt, ugyanis az autómentő munkája nem ér véget az autó elszállításával, lerakásával.

Az utolsó pontot kiemelve, mi képesek vagyunk ügyfeleink számára különféle szolgáltatásokat is nyújtani:
 • Gumiszerelés
 • Karosszéria javítás
 • Kárügyintézés.
 • Csereautó biztosítása

Amit mindenképpen ki kell emelni, hogy autómentő szolgáltatásunk Pécs, Baranya, valamint az M60-as területén elérhető.


© 1992 - 2021 Kraftwagen Team Minden jog fenntartva!Adószám: 55400613-1-22
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...