Autómentés Pécs

automentes-5
Azt már megnéztük, hogy az autómentő az, aki autók mentésével foglalkozik. Kissé profán, de teljesen leegyszerűsítve ez igaz.

Most azt szeretnénk megmutatni, hogy mi az az autómentés. Kissé különös ezt így külön választani, azonban a helyzet az, hogy az autómentő a szolgáltató, az autómentés pedig maga a szolgáltatás.

Azt is megnézhettük, hogy mivel kell rendelkezni tulajdonságok, felszerelés tekintetében, azonban érdemes megismerni magát a szolgáltatást is.

Igen, mert mi szolgáltatást nyújtunk Pécs, Baranya területén, valamint az M60-as vonalán. Szolgáltatunk, ami azt jelenti, hogy kiszolgáljuk az Önök igényeit, igyekszünk megfelelni az elvárásaiknak, hiszen ez a lényege a szolgáltatásnak.

Azt már tudjuk, hogy milyen esetekben van szükség ránk. Most ismerjük meg a folyamatot, illetve magát az általunk nyújtott szolgáltatást.

Magában az autómentés szolgáltatásban nem csupán az a tevékenység van, hogy a sérült, lerobbant, balesetes autókat elszállítjuk á-ból b-be.
És ha szolgáltatásról beszélünk, akkor ez egy nagyon fontos pont. Ez az a plusz, ami segíthet Önnek eldönteni, hogy a széles palettáról kit választ ki magának szükség esetén. Valakit, aki csupán felrakja az autóját egy vontatóra, és elviszi oda, ahová mondják, vagy olyat, akinél itt nem ér véget a megbízatás, hanem képes olyan szolgáltatásokat is felajánlani, elvégezni, ami igen sok terhet levehet az Ön válláról. Főleg abban a helyzetben, amikor már egyénként is van elég baj!

Nálunk valóban nem csupán egy szimpla szállítás igényelhető. Jómagam és kollégáim is, valamint partner vállalkozásaink azért dolgozunk, hogy a már amúgy sem egyszerű helyzetben rendelkezésre álljunk színvonalas és széleskörű segítséggel. Tesszük ezt azért, mert számunkra az ügyfél a legfontosabb, valamint azért, mert tudjuk, hogy adott esetben mire van szükség, illetve milyen kapcsolódó szolgáltatásokat kell igénybe venni.

Szolgáltatásaink rövid listája:
  • Autómentés
  • Autószállítás
  • Autótárolás
  • Biztosítási ügyintézés
  • Segélyszolgálat ( bikázás, akkucsere, kerékcsere, defekt-javítás

Vannak partnereink, akikkel karöltve az alábbi szolgáltatásokat tudjuk még nyújtani az Önök számára:
  • Sérült, műszaki hibás járművek teljes javítását
  • Karosszéria javítást, fényezést
  • Csereautó, bérautó biztosítását a javítás idejére

A leírtakból kiolvasható, hogy balesetes, vagy csak meghibásodott járművek esetében szükség esetén az autó szállító járműre rakásától kezdve az ügyfél valamennyi felmerült problémájára képesek vagyunk magas színvonalú, ám mégis elérhető áron nyújtott szolgáltatást biztosítani. Az elérhető ár jelentése esetünkben, hogy a piaci ár alsó kategóriájában dolgozunk, ami nem a szolgáltatásunk színvonalát csökkenti. Erre biztosíték lehet, hogy partnereink között tudhatjuk a Penny Marketet, a Protask Kft.-t, a Közműépker Kft.-t. Itt ki szeretnénk emelni, hogy cégünk Európai Uniós pályázatot is nyert.

Abban az esetben, ha felmerül autómentés kérdése, igénye, hívjanak minket! Bármilyen kérdésük van, állunk rendelkezésükre!


© 1992 - 2021 Kraftwagen Team Minden jog fenntartva!Adószám: 55400613-1-22
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...